Medicinsk sekreterare till Habiliteringen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller diagnos inom autism. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. På habiliteringen i Karlskrona finns två barnteam, ett vuxenteam och ett utredningsteam där två sekreterare är en del av teamen. Det finns även två medicinska sekreterarkollegor på avdelningen i Karlshamn. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete tillsammans med engagerade medarbetare i olika professioner, såsom arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, specialpedagog, logoped, sjuksköterska, dietist och läkare. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att få möjlighet till stor variation i ditt dagliga arbete samt ett kontinuerligt lärande och utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare har du en viktig funktion i kontakten med patienter och du är verksamhetens ansikte utåt. Med ett förtroendefullt bemötande, hög servicekänsla och naturligt lugn bidrar du till stabilitet och trygghet för såväl patienter som kollegor. I din roll kommer du utöver medicinsk dokumentation bland annat att utföra receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter såsom bokningar, registreringar, statistik och remisshantering. Viss del av tjänsten kan innebära att vara ett administrativt stöd med egna ansvarsområden. Du erbjuds ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet att vara med och utveckla enhetens arbete.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen. Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning samt erfarenhet som systemförvaltare är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Meriterande är kunskaper i vårdadministrativa systemet NCS cross. Som person är du engagerad, ansvarstagande och har en mycket god känsla för service. För att trivas hos oss är du en lagspelare som ser värdet i ett gott samarbete för att kunna utföra ett så bra arbete som möjligt. Att ta stort ansvar och vara bra på att planera och strukturera ditt arbete ser du som en självklarhet. Vi ser gärna att du kan hantera perioder av högt arbetstempo, är självständig och flexibel. Som medicinsk sekreterare inom habiliteringen får du en samordnande roll i den administrativa delen av teamarbetet. Då du blir en av endast två medicinska sekreterare på avdelningen är det av stor vikt med en hög grad av kontinuitet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-01
Ansök senast
2019-11-30
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Linda Svensson
    Avdelningschef Habiliteringen Karlskrona
    Telefon: 0455-73 43 92
  • Karina Palm
    Medicinsk sekreteraere
    Telefon: 0455- 73 44 14

Ansökan

Referensnummer: A913011
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.