Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Ortopedkliniken vid Blekingesjukhuset bedriver verksamhet i Karlshamn och Karlskrona och mottagningsverksamhet finns på båda orterna. Ortopedmottagningarna har hand om det mesta av det administrativa patientarbetet, läkarmottagning och egna sjuksköterskemottagningar.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår sjuksköterskeuppgifter såsom sårbehandling, frakturkontroller, gipsning, postoperativa kontroller, assistera vid läkarmottagningar. Dessutom ingår en del administrativt arbete såsom bokning av mottagningsbesök och telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Ortopediskt kunnande och erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat till och med 220830. Vikariatet kan komma att förlängas eller kan tillsvidareanställning komma att erbjudas.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2022-08-30
Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning och du bör därför ange dina löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-19
Ansök senast
2021-03-14
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Catharina Ericsson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 76 80
  • Carina Svensson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-734903

Ansökan

Referensnummer: A1008837
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?