Semestervikariat Biomedicinska analytiker

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Laboratoriemedicin är lokaliserat i både Karlshamn och Karlskrona. Verksamheten omfattar transfusionsmedicin, klinisk kemi och patologi/cytologi fördelat på 5 avdelningar. På kliniken finns ca 120 anställda fördelade på en mängd olika yrken. Skriv i din ansökan inom vilket område och vilken ort du är intresserad av.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2019 söker Landstinget Blekinge vikarierande Biomedicinska analytiker för semestervikariat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker eller som studerar till Biomedicinsk analytiker. Om du är studerande; ange vilken termin du läser i din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Tillträde
Ev. finns möjlighet till tillsvidareanställning. Rekrytering sker löpande, men ansök senast 2019-03-31. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
10
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

  • Du når våra HR-konsulter via vår växel
    Telefon: 0455-731000
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A836684
Ansök

Övrig information

Rekrytering sker löpande. Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.