Leg. Sjuksköterska till Vuxenpsykiatrin, mellanvården Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vuxenpsykiatri öst verkar för kommunerna i Karlskrona och Ronneby med upptagningsområde på cirka 95 000 invånare. Kliniken består förutom av mellanvård och vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlskrona och Ronneby även av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlskrona. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. I mellanvården arbetar läkare, psykolog, arbetsterapeut, kurator, sjuksköterskor, fysioterapeut, skötare och medicinska sekreterare. Mellanvården är ett alternativ till heldygnsvård och ska både kunna förebygga heldygnsvård och utgöra ett stöd vid utslussning. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Den aktuella sjukskötersketjänsten är på mellanvården i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska kommer du att arbeta med; patienter som har en komplex psykiatrisk problematik, familj-, grupp- och nätverksarbete, individuella samtal, läkemedelsadministrering och uppföljning, akut och rådgivningsteam samt arbete med livsstilsförändring/levnadsvanor.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialstutbildning i psykiatri eller distriktssjuksköterskeutbildning. Erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete är en fördel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör vara flexibel, nyfiken på utveckling inom ditt område och en god lagspelare. Körkort är ett krav.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-03
Ansök senast
2019-05-26
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Lise-Lotte Södervall
    Avdelningschef mellanvården Karlskrona
    Telefon: 0455-73 59 60

Ansökan

Referensnummer: A874912
Ansök

Övrig information

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.