Tandhygienist Folktandvården Nättraby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården med drygt 300 medarbetare är en del av Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vi är stolta över att alla specialiteter finns hos oss i Folktandvården Blekinge. Vi är miljöcertifierad (ISO 14001) Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. På Folktandvården Nättraby arbetar 3 tandläkare 3 tandhygienister och 6 tandsköterskor Vi är ett arbetslag med blandade åldrar och erfarenhet; allt från nyutexaminerade till över 30 års yrkeserfarenhet. Vi arbetar med allmäntandvårdens alla delar och som anställd hos oss har du även möjlighet att auskultera på specialisttandvården, samt att specialisttandläkarna ett par gånger per termin besöker kliniken för konsultation ett lärorikt och trevligt inslag i den kliniska vardagen. Du har även möjligheter till vidareutbildning, internt och externt. Karlskrona är byggt på öar erbjuder en fantastisk skärgård. Nättraby är en stadsdel av Karlskrona. Sport, kultur, natur och IT är ord som förknippas med Karlskrona. Det är lätt att ta sig till Nättraby från centrum med cykel eller bussförbindelse var 20 min. Goda parkeringsmöjligheter finns om du kommer med bil. Möjligheterna att leva ett gott liv med en inspirerande vardag väntar dig hos oss.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalitet och ett gott bemötande. Som Tandhygienist hos oss får du jobba med alla delar av din kompetens. Vi arbetar i team med ett delegerat arbetssätt. Samarbete sker mellan Folktandvården Nättraby och Rödeby. Vi har ett gemensamt områdesansvar för patienterna och det kan förekomma arbete på båda klinikerna. Folktandvården Rödeby är belägen endast några kilometer från Nättraby. Som anställd på Folktandvården Blekinge erbjuds du • Introduktionsprogram med medarbetare från hela länet • Individanpassad handledning • Förmånlig veckoarbetstid • Utvecklingsmöjligheter • Massagebidrag och friskvårdsbidrag • Löneväxling

Kvalifikationer

Vi söker dig, nyutexaminerad tandhygienist eller med erfarenhet och med svensk legitimation. Kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå är ett krav. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande även flexibel, förändringsbenägen, drivande i att utvecklas och bli bra på ditt yrke och en del av arbetslaget. Du kan arbeta självständigt men även samarbeta i grupper där flera professioner ingår. Arbetsglädje och ett positivt förhållningssätt till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete är något vi värderar högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandhygienist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Provanställning kan förekomma.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-07
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1059680
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?