Medicinsk sekreterare till rehabilteringskliniken i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

En av våra uppskattade arbetskamrater har valt att byta bana och nu söker vi en ny kollega till vår sekreterargrupp på rehabkliniken i Karlshamn. Tjänsten är ett uppdrag som teamsekreterare i våra två smärtrehabiliteringsteam. Teamen på smärtrehab är sammansatt av läkare, sjuksköterska, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare. Teamen består av ett heltidsteam och ett halvtidsteam. Rehabiliteringsklinikens öppenvård består av arbetsterapi, dietistmottagning, sjukgymnastik, specialist- och smärtrehab samt cancerrehab och du kommer ingå i de medicinska sekreterarnas öppenvårdsgrupp. Sekreterargruppen ansvarar för det administrativa navet runt patienten. Vi vet att goda administrativa flöden ger hög patientsäkerhet och sekreterarna är en självklar del av teamet i de specialiteter de arbetar inom. Tillsammans är vi ett härligt, kompetent gäng som gillar utmaningar. Vi trivs på arbetet och har ett gott kollegialt stöd av varandra. Uppskattar du att arbeta på mottagning med patientkontakter, ett varierat arbetsinnehåll, är positiv och flexibel, tycker om att vara spindeln i nätet då kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska språket. Du känner dig bekväm med den administrativa koordinerande rollen, är strukturerad och har ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du uppskattar samarbete och trivs med utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Region Blekinge krigsplacerar all personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-09
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-734979
  E-post: Marie Kantermo
 • Linda Nilsson
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454-732467
  E-post: Linda Nilsson
 • Camilla Olsson
  Vision
  Telefon: 0454-73 30 23

Ansökan

Referensnummer: A1067481
Ansök

Övrig information

Urval sker löpande vi ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Anställningsintervjuer är planerade till v 48 Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?