Semestervikariat Kuratorer, Blekingesjukhuset Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2019 söker Landstinget Blekinge kuratorer med placering vid sjukhuset i Karlskrona och i Karlshamn för semestertjänstgöring. Dina arbetsuppgifter innefattar psykosocialt behandlingsarbete bestående av kris och stödsamtal med patienter och närstående, rådgivning och vägledning i sociala frågor samt kontakter med andra vårdgivare och samarbetspartner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen (vid tillträdesdagen). Tidigare erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvården är meriterande. Arbetet förutsätter goda språkkunskaper i svenska då du kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Socialt arbete
Yrkeskategori
Sjukhuskurator
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2019-08-30
Lön
Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
3
Publicerad
2018-12-14
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://ltblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A835986
Ansök

Övrig information

Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.