Sjuksköterska till Medicinkliniken avd 9 och dagvården i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter en ny utmaning och är öppen för att utvecklas inom ett nytt kunskapsområde? Då är du kanske en av de sjuksköterskor vi nu söker till medicinkliniken. Dessa tjänster har sin bas på vårdavdelning 9 där du arbetar inom slutenvården med internmedicinska patienter med fokus på framförallt palliativmedicin, lungmedicin, njure och diabetes. Det finns ett palliativt team, kopplat till avdelningen vilket vi arbetar i nära samarbete med. På avdelningen handleder vi både sjuksköterskestudenter och undersköterskeelever. Samtidigt vill vi erbjuda dig en omväxlande anställning där ungefär halva arbetstiden läggs på vår medicinska dagvård. Detta som ett sätt att vidareutveckla dig och få en djupare kunskap inom det medicinska området. Dagvården är medicinmottagningens behandlingsenhet där du som sjuksköterska arbetar på uppdrag från remittent och har patientansvar för det som rör behandlingen under en begränsad tidsperiod. Vanligt förekommande patienter är personer som erhåller cellgiftsbehandling, behandling med monoklonala antikroppar, belastningsutredningar, blodtransfusioner etc. Här får du en varierad arbetsdag där du får möta patienter från en mängd olika subspecialiteter inom framförallt det medicinska sjukdomspanoramat. Dagvården har ett nära samarbete med medicinklinikens olika specialistmottagningar både på läkar- och sjuksköterskesidan men arbetar också under stort egenansvar. Upplärningen på dagvården sker succesivt i nära samarbete med dina kollegor. När tiden är mogen går du en uppdragsutbildning för att få djupare kunskap om cytostatika och cytotoxiska läkemedel, ett så kallat cytostatika-körkort. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds deltagande på nätverksträffar inom Södra Sjukvårdsregionen och därutöver utbildningstillfällen i, för verksamheten, aktuella ämnen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete med patienter med cancersjukdom. Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande, har ett personcentrerat förhållningssätt och känner dig trygg nog i din profession för att kunna bedöma och fatta medicinska beslut inom ramen för sjuksköterskans uppdrag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-13
Ansök senast
2020-11-20
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Medicinklinik-Dagvarden-Karlshamn/

Upplysningar

 • Elisabeth Arebark
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 23 79
  E-post: Elisabeth Arebark
 • Lina Öhlin
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 22
  E-post: Lina Öhlin
 • Tobias Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 23 74
  E-post: Tobias Olsson

Ansökan

Referensnummer: A979690
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?