Undersköterska till Röntgenavdelningen i Karlskrona (MR-sektionen)

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vill du bli vår nästa kollega? Vi söker dig som vill vara en del av vårt team på Röntgen i Karlskrona. Röntgenkliniken erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en bra arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar ständigt med utveckling av arbetssätt och teknik för att kunna erbjuda säkra undersökningar/behandlingar med hög kvalitet. På kliniken genomförs årligen ca 115 000 undersökningar/behandlingar såsom skelett- och lungundersökningar, datortomografiundersökningar, magnetkameraundersökningar, ultraljud, intervention (kärlröntgen), nuklearmedicinska undersökningar, mammografi och CBCT (dentalröntgen). Patienterna remitteras till kliniken från slutenvården, primärvården, hälsoval och privata vårdgivare. Vår verksamhetsidé är: Att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid men även dygnet runt på årets alla dagar. Vi är ca 110 medarbetare på kliniken och ser fram emot att få dig som ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Som undersköterska arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter alltifrån patientnära arbete till tidsbokning. Du kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, avdelningar och annan berörd personal. Du som får denna tjänst kommer att ha din huvudplacering på MR-sektionen. Här kommer dina arbetsuppgifter bla att vara förberedande av patient inför MR-undersökningen, sätta pvk, patientomhändertagande, telefonrådgivning, tidsbokning. Du kommer även att arbeta på avdelningens Spect-CT. Kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. God datorvana krävs då du kommer att boka patienter och dokumentera utförda åtgärder i vårt patientadministrativa system. Erfarenhet att sätta perifer venkateter är meriterande. Som person är du serviceinriktad, stresstålig, gillar nya utmaningar, bra på att samarbeta, arbetar strukturerat och hittar lösningar. Vidare är du driven och engagerad samt tycker om att arbeta med utveckling och förändringar. Du tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Vi är måna om vår teamkänsla så vi värderar gott samarbete högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Region Blekinge krigsplacerar samtliga tillsvidareanställda medarbetare.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-27
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Pernilla Svanberg
    Avdelningschef Röntgen Karlskrona
    Telefon: 0455-735040
  • Carina Wigren
    Kommunal Karlskrona
    Telefon: 0455-735055

Ansökan

Referensnummer: A1064715
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?