Systemförvaltare till Förvaltning Vårdsystem

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi modernisera sjukhuset genom att bland annat att bygga nya lokaler, införa ny teknik och utveckla arbetssätt för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Vi kommer även att införa ett nytt vårdinformationssystem, satsa på E-hälsa samt skapa förutsättningar för innovationer. Region Blekinge söker nu en systemförvaltare som vill vara en del av den digitala utvecklingsresan hos oss. Som systemförvaltare för Vårdsystem arbetar du i Regionservice, en del av Region Blekinge som utvecklar och levererar stöd och servicetjänster till alla verksamheter. Regionservice verksamhet består av olika basenheter med ansvar för fastigheter, IT, måltid, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd med ekonomi, HR, lön och verksamhetsutveckling. Tjänsten tillhör basenhet Informationsteknik och avdelning Förvaltning Vårdsystem. På avdelningen arbetar medarbetarna med förvaltning och administration av olika vårdsystem inom Region Blekinges Vård- och IT-verksamheter. Som modell för förvaltningsverksamheten arbetar vi enligt PM3.

Arbetsbeskrivning

Som systemförvaltare har du nära kontakt med både Vård- och IT-verksamhet genom ditt arbete med support, anpassningar samt administration i och kring de vårdsystem som används inom Region Blekinge. Arbetet består exempelvis av helpdesk, användarstöd, tester och utveckling samt delaktighet i förekommande projekt. Tjänsten är placerad i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning inom hälso- och sjukvård, IT eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig för rollen som systemförvaltare. Arbetet som systemförvaltare innefattar många olika kontaktytor och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer till de personer som du möter i ditt arbete. Du behöver vara noggrann och utföra dina arbetsuppgifter på ett omsorgsfullt och grundligt sätt. Du bör ha ett stort intresse för problemlösning och service mot både Vård- och IT-verksamhet. Arbetet förutsätter god vana att utföra administrativt arbete i en digital miljö. Vårt koncernspråk är svenska och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av systemförvaltning eller systemanpassning exempelvis som lokal vårdsystemansvarig eller lokaladministratör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
Systemförvaltare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast möjligt.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-26
Ansök senast
2021-05-09
Läs mer
https://regionblekinge.se/om-region-blekinge.html

Upplysningar

  • Jakob Gars
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 66 44
  • Rikard Hillersand
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-736233

Ansökan

Referensnummer: A1025211
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?