Systemförvaltare till Förvaltning vårdsystem

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. I uppdraget ingår bland annat att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler samt att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastighet, IT, verksamhetsstöd samt städ, kost och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, HR och lön. Basenhet Informatik består av två avdelningar, Förvaltning Vårdsystem och Förvaltning Affärssystem. Basenheten bedrivs affärsmässigt vilket innebär att vi arbetar intensivt med kostnadseffektivitet, samverkan och utveckling av arbetet för att ge bättre IT-stöd till verksamheterna inom regionen. Varje medarbetare i verksamheten skall bidra aktivt till utvecklingen genom samarbete, engagemang och med kvalité i samklang med visionen för Region Blekinge, "Den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa". På Förvaltning Vårdsystem arbetar idag 25 personer som förvaltar och förädlar Region Blekinges vårdsystem i nära samverkan med verksamheter och leverantörer. Till avdelningen söker vi nu en systemförvaltare.

Arbetsbeskrivning

Rollen som systemförvaltare omfattar bl.a. av stöd och utbildning i de vårdsystem som används inom Region Blekinge. Arbetet består exempelvis av helpdesk, användarstöd, tester, utveckling och anpassning samt delaktighet i förekommande projekt. Tjänsten är placerad i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom hälso- och sjukvård till exempel legitimerad sjuksköterska eller annan högskoleutbildning inom vård. Du bör ha ett stort intresse för problemlösning och service mot verksamheten. Du bör även ha goda kunskaper inom digitala vårdsystem samt bred verksamhetskunskap. Erfarenhet som lokal vårdsystemansvarig eller lokaladministratör, tidigare arbete med systemförvaltning eller systemanpassning av vårdsystemet NCS Cross är meriterande. Du behöver vara noggrann, enkelt kunna ställa om till ändrade förutsättningar, ha förmåga att kunna ta till dig nya kunskaper samt kunna samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
Systemförvaltare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Informatik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-11
Ansök senast
2019-04-07
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Jakob Gars
    Avdelningschef
    Telefon: 0455- 73 66 44
  • Rikard Hillersand
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 62 33

Ansökan

Referensnummer: A858018
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.