Medicinsk sekreterare till Trossö vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Trossö vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsovalet Blekinge. På vårdcentralen är vi 25 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns 8300 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom vårddokumentation, kalla patienter utifrån väntelista, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare. Du får arbeta i ett trevligt gäng med självständiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du har utbildning till medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du bör vara flexibel och tycka om att arbeta med flera saker parallellt och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och datorvana. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är också meriterande. Din samarbetsförmåga är mycket viktig för verksamheten, samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ och ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Urval bland sökande sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-16
Ansök senast
2020-01-22
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Trosso-vardcentral-Karlskrona/

Upplysningar

 • Tina Åkesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455- 73 57 63
  E-post: Tina Åkesson
 • Carola Aronsson
  Vision
  Telefon: 0455-73 57 60

Ansökan

Referensnummer: A922751
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.