Överläkare eller specialistläkare inom Rehabilitering

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kliniken har rehabilitering för inneliggande patienter samt bedriver teambaserad vård gällande specialist-, smärt och cancerrehab. Inneliggande vård bedrivs på avdelning 20 i Karlshamn och vår öppenvårdsverksamhet är etablerad i Karlskrona och Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i rehabiliteringsmedicin. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet i teambaserade arbetssätt som är en bärande idè i vår kliniks arbete. Vi värdesätter även en flexibilitet att stödja dina kolleger inom kliniken.

Kvalifikationer

Vi värdesätter en god erfarenhet som läkare inom rehabiliteringsmedicin eller annan specialistkompetens som invärtes medicin, geriatrik, ortopedi eller allmänmedicin och med ett stort intresse för rehabilitering. Du är en trygg och stabil person med god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi förutsätter flexibilitet och en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsarbete kommer att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut och tjänsten kan tillsättas innan detta datum.
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-04
Ansök senast
2021-03-14
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Stefan Mogren
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-734972
  E-post: Stefan Mogren
 • Athina Bampasi
  Läkarföreningen
  Telefon: 0454-732488
  E-post: Athina Bampasi

Ansökan

Referensnummer: A1005331
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?