Legitimerad sjuksköterska till Akutavdelningen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på akutavdelningen kommer du få ett mycket omväxlande och stimulerande arbete samt vara delaktig i utvecklingen av framtidens akutkoncept för västra Blekinge. Du kommer arbeta med intag från ambulans, mobila team, bedömningsbilar och remitterade patienter från primärvården. Vi kommer ha vårdplatser med övervakning/observation och intermediärvård. Kopplat till avdelningen är mobila team där en sjuksköterska ingår. Vi kommer ge dig utbildningsmöjligheter för att utvecklas i din yrkesroll och för att kunna arbeta i alla de olika teamen.

Kvalifikationer

Vi söker nu tillskott på leg. sjuksköterskor gärna med erfarenhet från akutsjukvård/intermediärvård/kardiologi och/eller med vidareutbildningar som IVA, akutsjukvård och äldresjukvård. Prehospital erfarenhet kan vara meriterande för arbetet med mobila team. Du skall ha en god samarbetsförmåga, positiv inställning, flexibel och ansvarstagande i dina arbetsuppgifter. Du skall trivas med tempoväxlingar och tycka att det gör arbetet stimulerande och omväxlande. Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till arbete i team. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande, vi ber er därför att skicka in din ansökan omgående!
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Schema
Rotationstjänstgöring
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-04
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Ann-Charlotte Alvemalm
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 93
  E-post: Ann-Charlotte Alvemalm
 • Annica Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 10 00 (via växel)
  E-post: Annica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A1066949
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?