Barnmorska till Kvinnohälsovården Öst, Ronneby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som barnmorska på Kvinnohälsovården träffar du kvinnor i olika åldrar och skilda lägen i livet. Dina främsta arbetsområden är mödrahälsovård/specialistmödravård, olika former av föräldrastöd, abortrådgivning, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Du arbetar både på en individ- och gruppnivå med en helhetssyn på individen, paret och familjen. Arbetet är till stora delar hälsofrämjande och förebyggande.

Kvalifikationer

Som barnmorska hos oss arbetar du med engagemang, gott samarbete och hög kvalitet. Dessa tre ledstjärnor utgör vår värdegrund och därmed utgångspunkten för hur vi vill bemöta våra patienter på bästa sätt! Vi söker dig som är positiv, flexibel, nyfiken och intresserad av att växa och utvecklas i din barnmorskeroll på vår mottagning. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska, öppen vård/mödravård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enl. ö.k. Rekrytering sker löpande
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-15
Ansök senast
2021-12-05
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Eva Enberg Mård
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-735772
  • Annika Fellbo
    SRAT
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A1069025
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?