Nyexad sjuksköterska? Vi vill ha nya kollegor!

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi i Region Blekinge välkomnar dig som under första halvåret 2022 blir legitimerad sjuksköterska till våra sjukhus i Karlshamn och Karlskrona! Är du nyfiken på att lära nytt och har en vilja att utvecklas i din yrkesroll? Då kommer du att trivas hos oss och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan! På vägen mot din anställning får du personligt stöd i ansökningsprocessen av rekryteringssamordnaren eftersom vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att just du hittar din rätta plats. När du kommer som ny sjuksköterska till oss erbjuder vi dig att delta i vårt introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor för att du skall känna dig trygg i ditt arbete. Du tar självklart del av de förmåner som alla anställda i Region Blekinge har men som sjuksköterska har du också följande förmåner: • Du erbjuds en 100% anställning • Utbildningsanställning: Vi erbjuder dig möjlighet till en specialistutbildning • Kompetensutveckling: Du har möjlighet att få ersättning för olika påbyggnadsutbildningar • Utbildningsförmåner vid magister- och masterutbildning • Arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring • Förmånligt avtal om nattkvot Som sjuksköterska hos Region Blekinge har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll då vi kan erbjuda många olika inriktningar. Du kommer antingen att jobba inom Blekingesjukhusets somatiska vårdavdelningar eller psykiatrin. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser samt kompetens som inte ryms inom primärvården. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vår verksamhet bedrivs både i Karlshamn och i Karlskrona. I din ansökan har du möjlighet att ange dina önskemål och vi kommer att försöka tillgodose dessa i den mån verksamheten tillåter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar din examen under första halvåret 2022. Om du tar din examen under första halvåret 2022 så visstidsanställs du som undersköterska/skötare tom 31 augusti 2022. När du inkommit med en giltig svensk legitimation som sjuksköterska omregleras anställningen till en tillsvidareanställning. Gillar du att samarbeta, känner engagemang och är flexibel? Trivs du med att jobba självständigt men vill samtidigt vara en del av laget? Då kommer du att passa in hos oss! Som ny sjuksköterska vill vi att du är trygg nog att fråga så att vi kan stötta och se dig utvecklas i din roll. Du bemöter patienter, såväl som kollegor med ödmjukhet och respekt. Det är viktigt att du ser dig själv och din arbetsinsats som en del i vårdkedjan. Du kommer att göra skillnad - varje dag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning
Antal platser
40
Publicerad
2021-09-27
Ansök senast
2022-01-21
Läs mer
http://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1057205
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande. Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?