HR-konsult till Hälso- och sjukvården

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Inom hälso- och sjukvården vill vi utveckla HR-arbetet och vi söker en ny kollega som vill utmana oss och vårt arbetssätt. Vi ska utveckla vårt konsultativa arbetssätt för att stödja våra chefer och vi ska även utveckla oss själva genom att ständigt ta oss an nya utmaningar inom HR-området. På så sätt kan vi bidra till att verksamheten utvecklas och vi får nöjda patienter.

Arbetsbeskrivning

Som HR-konsult arbetar du utifrån ett konsultativt arbetssätt med att stödja chefer i sin arbetsgivarroll. Du kommer även att ges möjlighet att påverka det strategiska arbetet genom ditt deltagande i ledningsgrupper och processinriktat förbättringsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av hela bredden av HR-frågor, så som lag- och avtalsfrågor, lönebildning, rehabilitering, rekrytering, kompetensförsörjning, samverkan och förhandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det är en självklarhet att arbeta med människor och vill jobba med hela bredden av HR. En förutsättning för att fungera i uppdraget är att du trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du ska ha mod att jobba med förändringar och stötta cheferna i att efterleva lagar och avtal. Som person är du ansvarstagande, duktig på att paketera beslut och information, relationsskapande samt ha förmåga att slutföra uppdrag. Du ska vara lyhörd för verksamhetens behov och snabbt kunna anpassa dig därefter. Vi söker dig som har en högskoleexamen från personal- och arbetslivsprogrammet eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du behöver ha flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och det är en fördel om du har erfarenhet från offentlig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
HR-Konsult/PA-Konsult
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan senast 2021-06-20.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-07
Ansök senast
2021-06-20
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1036967
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?