Fysioterapeut/Sjukgymnast till Karlskrona Rehabcenter

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Karlskrona Rehabcenter ansvarar för all rehabilitering inom offentlig primärvård i Karlskrona, vilket omfattar 50 000 listade patienter. Vår verksamhet är idag förlagd på tre olika ställen, Lyckeby, Gullberna och på sjukhuset. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Arbetsgruppen är tvärprofessionell och består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer som arbetar i team kring patienter med ett komplext vårdbehov. Enheten är välfungerande och bemannad med många erfarna och kompetenta medarbetare som brinner för att utveckla vården. Vår verksamhetsidé bygger på hög tillgänglighet och god patientnöjdhet samt att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation. Förbättringsarbete ser vi som en naturlig del av det dagliga arbetet. Enheten är miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu fysioterapeuter/sjukgymnaster till vår verksamhet. I primärvården träffar du patienter i alla åldrar med många olika typer av sjukdomar och besvär. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av självständigt patientarbete med individuella bedömningar och behandlingar som kompletteras med gruppverksamhet och teamarbete. Vanliga arbetsområden är postoperativa tillstånd inom ortopedi, artros, muskuloskeletala smärttillstånd, psykisk hälsa samt rådgivning och tidsbokning via callback. Vi arbetar även med gruppbehandling såsom artrosskola enligt BOA, KOL-skola, stresshantering, basal kroppskännedom, medicinsk funktionsträning och strokeintensivträning. Vi bedriver även multimodal rehabilitering. Inom enheten finns tillgång till ultraljudsdiagnostik. Som medarbetare i teamet kommer du att få ett omväxlande arbete med arbetsdagar som bjuder på tillfällen till skratt och glädje med härliga kollegor! Som anställd i Region Blekinge har du förmåner som tex Friskvårdsbidrag och fri tillgång till träning på något av Regionens gym.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi tar gärna emot nyexaminerade kollegor som vill arbeta i primärvården. Du har en vilja till utveckling och förbättring av rehabiliteringsområdet då du tillsammans med enhetens övriga kollegor kommer vara med och utveckla Karlskrona Rehabcenter mot en kunskapsstyrd verksamhet där personcentrerad vård står i fokus. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp, du har god samarbets-och initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan idag!
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-18
Ansök senast
2021-12-05
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Kim Iggstedt
  Avdelningschef
  Telefon: 0455–73 55 39
  E-post: Kim Iggstedt
 • Malin Persson
  Sveriges Fysioterapeuter
  Telefon: 0455-73 55 30
  E-post: Malin Persson

Ansökan

Referensnummer: A1070344
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?