Medicinsk sekreterare/adm assistent till Öron-, näs- och halskliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Öron-, näs- och halskliniken på Blekingesjukhuset har sin verksamhet förlagd till två orter; Karlskrona och Karlshamn, och består av mottagningsenheter med planerad vård, akutverksamhet samt operationsverksamhet och sluten vård.

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett omväxlande administrativt arbete? Vi söker en medicinsk sekreterare/administrativ assistent till logopedmottagningen på öron-, näs- och halskliniken. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vårdadministrativt arbete kring patientens möte med vården, exempelvis bokning av patienter, diktatskrivning, telefon-/postservice, remisshantering, statistik, fakturahantering och beställningar. I det dagliga arbetet krävs att du har god förmåga att strukturera arbetet och kan arbeta med flera olika uppgifter parallellt och prioritera bland dessa, har ett professionellt förhållningssätt och är serviceminded. Du bör också ha ett naturligt sinne för ordning och struktur, god förmåga att ta egna initiativ och fatta beslut. Är du intresserad så erbjuder vi dig en trivsam arbetsmiljö med trevliga kollegor. Vi tillämpar flextid. Våra arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Är du den nya kollega vi söker? Vi söker dig som har godkänd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p), eller har annan administrativ utbildning, gärna med några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Meriterande är erfarenhet av journalsystemet NCS. Mycket goda kunskaper i svenska språket är en grundförutsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där vi söker dig som är kommunikativ, självgående och tycker om att ta egna initiativ och arbeta fram lösningar på problem. Arbetet kräver god samarbetsförmåga såväl som att kunna och trivas med att arbeta självständigt. Som person bidrar du till ett positivt arbetsklimat och har förmåga att skapa goda relationer. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag
Lön
Individuell och differentierad lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-04
Ansök senast
2021-02-28
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Johanna Nyquist Karlsson
  Avdelningschef Patientadministrationen
  Telefon: 0455-73 52 25
  E-post: Johanna Nyquist Karlsson
 • Ulrica Carlsson
  Avdelningschef Logopedmottagningen
  Telefon: 0455-73 52 38
  E-post: Ulrica Carlsson
 • Helena Toresson
  Vision
  Telefon: 0455-73 51 84
  E-post: Helena Toresson

Ansökan

Referensnummer:
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?