Legitimerad läkare till Sölvesborgs vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Arbetsbeskrivning

Som läkare på Sölvesborgs vårdcentral arbetar du varierat med stor möjlighet att själv styra dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med stor trivsel och hög kompetens inom samtliga professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Specialistkompetens inom allmänmedicin är meriterande. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. För oss är det värdefullt att du har ett gott bemötande och trivs med att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader,
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-11
Ansök senast
2021-01-15
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Solvesborgs-vardcentral/

Upplysningar

 • Sara Fälth
  Avdelningschef
  Telefon: 0456-73 11 50
  E-post: Sara Fälth
 • Eva Arenlind
  Läkarförbundet
  E-post: Eva Arenlind

Ansökan

Referensnummer: A990677
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?