Leg. Sjuksköterska med administrativa arbetsuppgifter

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Olofströms vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 6200 listade patienter. Vi har en seniormottagning i angränsande lokaler samt en distriktssköterskemottagning i Kyrkhult. Vi har specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL/rökavvänjning och barnhälsovård. Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med administrativ koordinering för att förbättra vården och tillgängligheten för våra patienter. Du kommer att vara spindeln i nätet när det gäller vår planerade tidbok/schema för att skapa en god tillgänglighet samt samordna för patienter utifrån deras behov. Stödet kommer att variera efter behov och efterfrågan från både verksamheten och patienter, det kan t ex bestå av att hitta rätt väg i vården, informera om väntetider, följa upp remisser, samordna besök både hos olika vårdaktörer samt i samverkan med kommunen. Tjänsten är en delad tjänst Olofström/Sölvesborg på våra offentliga vårdcentraler. Anställningen kommer att förläggas på Olofströms Vårdcentral som legitimerad sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du bör ha erfarenhet av sjukvårdssystemet och med fördel inom primärvård och personliga egenskaper är mycket viktiga för tjänsten. Förutom personlig mognad ska du ha ett genuint intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer, vara en problemlösare och ha god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga. Du har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt. Du ska ha språkkunskaper i svenska språket motsvarande lägst C1 enligt europeiska språknivåskalan. Körkort för personbil (B) krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-08-30
Ansök senast
2019-09-22
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Olofstroms-vardcentral-Olofstrom/

Upplysningar

 • Kristina Särne
  Avdelningschef
  Telefon: 0456-73 11 50
  E-post: Kristina Särne
 • Agneta Sjöstrand
  Verksamhetschef
  Telefon: 0456-73 11 80
 • Malin Maltestam
  Vårdförbundet
  Telefon: 0456-73 13 93
 • Nils-Göran Persson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 31 00

Ansökan

Referensnummer: A898866
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.