Undersköterska till avdelning 49, Kirurgkliniken, Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta på en kirurgklinik innebär ofta att arbeta i ett högt tempo och att behöva ta snabba beslut. Vi arbetar enligt konceptet patientnärmre vård, vilket innebär att en sjuksköterska och undersköterska tillsammans har hand om sex till sju patienter. Arbetet innebär sedvanliga undersköterskeuppgifter så som omvårdnad, NEWSkontroller, omläggningar, dokumentation, venprovtagning m.m. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete. Du har god hjälp av dina arbetskamrater då vi har en god sammanhållning. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg. Vi arbetar med patientens bästa i fokus och har ett stort medarbetarengagemang i avdelningens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från arbete på vårdavdelning är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kirurgikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2021-10-01 eller enl. överenskommelse. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-09
Ansök senast
2021-09-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss.html

Upplysningar

 • Christine Bernbo
  Avdelningschef avd. 49
  Telefon: 0455-73 45 42
  E-post: Christine Bernbo
 • Sandra Rosèn
  Undersköterska
 • Kommunal
  Telefon: 0455-73 66 67

Ansökan

Referensnummer: A1053151
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?