Leg. Psykolog till Vuxenpsykiatrin Ronneby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner. Vi saknar idag en psykolog i vår psykologgrupp och skulle gärna vilja att du kommer till oss i Blekinge som vår nya kollega. Du kommer att jobba tillsammans med oss på vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Ronneby. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och kan tänka dig en specialistutbildning parallellt med ditt arbete hos oss. Vi har som mål att förtydliga psykologens roll på mottagningen och ser gärna att du är med i denna process. Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där teamarbete och patientens behov står i centrum. Vi erbjuder dig kontinuerlig handledning, regelbundna professionsträffar och god möjlighet till vidareutbildning.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av psykoterapi, fokuserad krisbehandling, bedömning, utredningsarbete, diagnostik och motivationsarbete. Du förväntas bli en viktig medlem i teamet och i mottagningens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-03-10
Ansök senast
2021-08-31
Läs mer
http://ltblekinge.se

Upplysningar

 • Roger Palmqvist
  Avdelningschef mott/mellanv Ronneby
  Telefon: 0455-73 16 25
  E-post: Roger Palmqvist
 • Camilla Rangvin
  Psykolog
  Telefon: 0457-73 16 24

Ansökan

Referensnummer: A1012964
Ansök

Övrig information

Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?