Semestervikariat som receptionist till Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Lyckeby vårdcentral är en av de regionägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har ca 11 450 listade patienter i olika åldrar. Vi är 35 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Som receptionist hos oss kommer du vara ansiktet utåt och ansvara för att på ett professionellt sätt erbjuda våra patienter bästa möjliga service. Du kommer ha nära samarbete med övriga kollegor på vårdcentralen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar registrering av inbokade patienter, boka in akutpatienter, debitering, kassahantering och fakturering.

Kvalifikationer

Tempot är ofta högt så du bör vara flexibel och stresstålig. Du har goda kunskaper i svenska språket och datorvana. Erfarenhet av arbete i vårdsystemet System Cross är meriterande. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper vi värdesätter. Du har även lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är ansvarsfull i ditt arbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Receptionist, telefonist
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat 5 veckor.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2021-08-15
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-12
Ansök senast
2021-03-14
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Lyckeby-vardcentral-lyckeby/

Upplysningar

  • Jessica Jaxér
    Telefon: 0455-735505
  • Du når fackliga representanter via växeln

Ansökan

Referensnummer: A1007264
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?