Medicinsk sekreterare till Vårdadmin på Akutmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn. Att vara medicinsk sekreterare på akutmottagningen passar dig som lockas av: FRIHET: Som medicinsk sekreterare på akutmottagningen har du möjlighet att påverka ditt schema. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi har nattkvotsavtal som innebär att du får en bättre återhämtning. Helgtjänstgöring görs två av fem helger. VARIATION: Ingen dag är den andra lik inom vårdadministrationen på akutmottagningen. Drygt 100 patienter söker vård hos oss varje dag med olika åkommor och allvarlighetsgrad. Vi har inga fasta akutläkare utan vi får förmånen att arbeta med många olika läkare. UTVECKLING: Vi utvecklar vårt skrivande dagligen då vi arbetar mot alla kliniker i varierande omfattning. Vi har även våra egna ansvarsområden som vi har stor möjlighet att utveckla och uppdatera. Framtidens akutsjukvård utvecklas och vi som medicinska sekreterare har en viktig roll i den utvecklingen. Vi arbetar för att införa en kompetensstege för vår yrkesgrupp. TEAMKÄNSLA: Du kommer att vara en av medarbetarna inom vårdadministrationen på akutmottagningen. Här arbetar vi nära tillsammans med övrig personal, alla professioner är lika viktiga i arbetet. För dig som vill ordnas många gemensamma aktiviteter på fritiden.

Arbetsbeskrivning

Skrivning av; akutjournaler, operationsberättelse och epikriser mot alla kliniker. Receptionsarbete, registrering av patienter i patientliggare samt NCS Cross. Kodning av diagnoser och åtgärder. Telefonservice. Egna ansvarsområde som till exempel, Trauma/Katastrof, Rutiner/PM, Kodning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH- utbildning till medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterarutbildning. Kodningsutbildning liksom erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande. Du ska vara positiv, flexibel, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.
Schema
Rotation
Antal platser
2
Publicerad
2021-07-05
Ansök senast
2021-08-15
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Eva Widell
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 75 49
  • Marie Olsson
    Vision
    Telefon: 0454-73 20 75

Ansökan

Referensnummer: A1043460
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?