Administrativ assistent till Röntgenavdelningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hälso- och sjukvården bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Röntgenkliniken har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder är både offentliga och privata och ställer höga krav på oss. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. RIS/PACS från Sectra är vårt informationssystem. På röntgenkliniken finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna med ny maskinpark inom konventionell röntgen, ultraljud, interventioner, magnetkamera, Spect-Ct, datortomografer, extern röntgen och en CBCT. Verksamheten bedrivs mestadels dagtid men även dygnet runt alla dagar på året. Vi är ca 110 medarbetare på kliniken och vi ser fram emot att få dig som ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Som administratör hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom bla. tidsbokning, telefonrådgivning, receptionsarbete och andra riktade administrativa uppgifter. Kvällstjänstgöring kan förekomma. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller medicinsk sekreterare eller har annan utbildning och kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer är likvärdiga. Vidare ska du ha erfarenhet av receptionsarbete, tidsbokning och telefonrådgivning. Tidigare arbete med informationssystemet RIC/PACS samt erfarenhet av arbete på en röntgenavdelning är meriterande. Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, vill ta ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Administrativ assistent
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-06
Ansök senast
2020-02-23
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Lisbeth Håkansson
  Avdelningschef vårdadminstration
  Telefon: 0455-735029
 • Ylva Håkansson
  Vision Karlskrona
  Telefon: 0455-735032
 • Carina Wigren
  Kommunal Karlskrona
  Telefon: 0455-735055

Ansökan

Referensnummer: A931528
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.