Arbetsterapeut till Karlskrona Rehabcenter

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi vill nu hitta en vikarie för vår medarbetare som går på föräldraledighet. Du kommer att få ta stor del i att utveckla teamarbetet och arbetsterapeutens roll i teamet. Som arbetsterapeut i Primärvården är du ofta första instans för bedömningar av patienter. Du kommer att arbeta individuellt men även tillsammans med andra i tvärprofessionella team kring olika frågor och diagnoser. Du samverkar med både specialistvård och kommun. Kontakten med patienterna kommer att ske både individuellt och i grupp och ske på mottagningen. Du kommer att träffa handpatienter, göra uppföljningar på strokepatienter, vara behandlare i patientskolor, som t ex artrosskola. Du träffar även patienter med behov av en bättre balans mellan aktiviteter och återhämtning i vardagen samt patienter som behöver hjälp med sin sömnhygien. För patienter med längre sjukskrivningar är du en viktig del i rehabiliteringen. Viss hjälpmedelsutprovning som kan göras på mottagningen förekommer, t ex tyngtäckesutprovning.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad och legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av handrehabilitering och rehabilitering vid neurologiska tillstånd är meriterande. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är flexibel och att du vill vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Arbetsterapeut
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten avser ett vikariat under föräldraledighet med start sommaren 2021 till sommaren 2022 med eventuell möjlighet till förlängning.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-29
Ansök senast
2021-09-05
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Karlskrona-rehabcenter/

Upplysningar

 • Sara Larsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455–73 55 39
  E-post: Sara Larsson
 • Lena Runer
  Sveriges Arbetsterapeuter
  Telefon: 0455 -73 55 43

Ansökan

Referensnummer: A1041995
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?