Semestervikariat vaktmästare till Transport och vaktmästeri, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Städ, kost och logistik med ca 270 medarbetare består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. På Transport och vaktmästeri i Karlshamn arbetar ungefär 10 medarbetare. Verksamheten är inriktad både mot både anställda och patienter.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som vaktmästare ingår i stora drag att hjälpa och stödja samtliga verksamheter i Region Blekinge inom de områden som Transport och vaktmästeri ansvarar för. Exempel på arbetsuppgifter är posthantering, livsmedelshantering, avfallshantering, biltransporter samt trucktransport av diverse gods.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för semestervikariat på Transport och vaktmästeri ska du ha gymnasieexamen eller adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har truckkort. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Som person behöver du vara stresstålig, ansvarskännande, noggrann i ditt arbetssätt och enkelt kunna ställa om till nya förutsättningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av transport- eller vaktmästeriarbete sedan tidigare. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete, och tycker liksom vi att det ska vara roligt att gå till jobbet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Installation, drift, underhåll
Yrkeskategori
Sjukhusvaktmästare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Städ, kost och logistik
Omfattning
Heltid
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Antal platser
4
Publicerad
2019-02-01
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Jenny Olgrim
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 29 40
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A847892
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.