Sjuksköterska till hematologmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

På hematologmottagningen bedrivs öppenvård för patienter med hematologiska sjukdomar. Hit remitteras patienter med blodsjukdomar för utredning, behandling och uppföljning. Här diagnostiserar och behandlas alla typer av sjukdomar i blodet i de blodbildande organen och i lymfvävnad. Verksamheten består bland annat av dagvård med exempelvis cytostatikabehandlingar, Callback med telefonrådgivning och självständigt mottagningsarbete. Du kommer att arbeta som kontaktsjuksköterska i vårt team enligt standardiserat vårdförlopp (SVF) som består av undersköterskor, sjuksköterskor, läkarsekreterare och läkare. Du kommer att utbildas till kontaktsjuksköterska framöver. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-05
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Carita Johansson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 40 68
  • Christine Johansson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-734705

Ansökan

Referensnummer: A856258
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.