Specialistläkare/överläkare till Klinisk kemi och/eller Transfusionsmedicin Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Verksamheten bedrivs i Karlskrona och Karlshamn. Vi är cirka 60 medarbetare som tillsammans analyserar drygt 2,5 milj. analyser på Klinisk kemi och utför drygt 8000 blodtappningar om året. Vi har idag en överläkare inom Klinisk kemi och Transfusionsmedicin och söker nu dig som vill anta utmaningen att utveckla verksamheterna tillsammans med oss. Verksamheten är ackrediterad, ackrediteringens omfattning hittar du på Region Blekinges webbsida. Vi är nu mitt inne i en stark utvecklingsfas med införande av automationslösning på våra laboratorier med uppdatering av våra analysplattformar.

Arbetsbeskrivning

Som anställd hos oss får du ett omväxlande arbete inom våra olika områden, hematologi, protein, allmän kemi, immunokemi, koagulation, blodgas, blodgruppsserologi för att nämna några. Du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter inom laboratoriet så som metodutveckling, kundkontakter, intern utbildning av personal och kvalitét.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom Klinisk kemi och erfarenhet av transfusionsmedicin är meriterande. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och utmanas av att arbeta i en dynamisk verksamhet. Noggrannhet och nyfikenhet premieras. Goda kunskaper i det svenska och engelska språket är ett krav. Du har lätt att samarbeta i en arbetsgrupp, skapa relationer och nätverk och vill ge en laboratoriemedicinsk service av högsta kvalité. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-16
Ansök senast
2021-05-16
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Catarina Söderholm
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-73 45 66
  E-post: Catarina Söderholm
 • Malena Cianchetta-Sivori
  Överläkare
  Telefon: 0455-73 45 97

Ansökan

Referensnummer: A1022893
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?