Ortopedingenjörer till Ortopedtekniskt centrum i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Bli en del av vårt team På ortopedtekniskt centrum är vi ett team som präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Vi är en jämlik arbetsgrupp med stor åldersspridning och olika bakgrund. Detta gör att vi har högt i tak och en god sammanhållning. Ortopedtekniskt centrum är en del av ortopedkliniken på Blekingesjukhuset, vi har verksamhet i Karlskrona och Karlshamn. Hösten 2018 flyttade vi in i nya lokaler som är anpassade för vår verksamhet med fokus på arbetsmiljö och modern teknik. Här kommer du att ha många möjligheter att utvecklas då vi är engagerade inom ortopedteknikens alla verksamhetsområden. Under 2020 samarbetar vi med Blekinge Tekniska Högskola om hur vi kan tillämpa 3D-printning i vår verksamhet. Följ gärna länken för att se en liten film om oss: https://youtu.be/jz4L0EbN8Lg

Arbetsbeskrivning

Som ortopedingenjör kommer du att arbeta brett med många typer av hjälpmedel. Vi har planerade mottagningar men även jour för akut verksamhet. Du kommer få använda dina tekniska och biomekaniska kunskaper för att ta fram och anpassa olika hjälpmedel. Till din hjälp vid utvärderingar har du gånganalysrummet nära till hands. Oavsett område kommer du att arbeta både självständigt och i team. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med ett högt ansvarstagande men även stor frihet att vara kreativa. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trivsam miljö och ett trevligt arbetsteam där vi skräddarsyr din introduktionsperiod.

Kvalifikationer

Vi söker dig som efter genomgången ortopedingenjörsutbildning är legitimerad ortopedingenjör. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, tar ansvar och är engagerad. Flexibilitet är en självklarhet. Några års erfarenhet är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera tillsammans med våra medarbetare, därför värderas personlig lämplighet och social kompetens högt. Körkort är önskvärt men inget krav.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Tekniskt arbete
Yrkeskategori
Ortopedingenjör
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande Välkommen med din ansökan via platsbanken på www.arbetsförmedlingen.se senast 2020-02-17
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
2
Publicerad
2020-01-14
Ansök senast
2020-02-17
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Sara Azhmi
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-736346
  E-post: Sara Azhmi
 • Michael Fertig
  Ställföreträdande avdelningschef
  Telefon: 0455-736349
  E-post: Michael Fertig
 • Elna Normann
  Sveriges Ingenjörer
  E-post: Elna Normann

Ansökan

Referensnummer: A927118
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.