Semestervikariat Medicinsk sekreterare

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Landstinget Blekinge erbjuder sommaren 2019 arbete inom våra tre förvaltningar Blekingesjukhuset, Primärvården och Psykiatri- och habiliteringsförvaltningen. Arbetsplatser finns inom hela länet, du har därför möjlighet att i din ansökan ange om du har önskemål om specifik arbetsplats eller ort. Flertalet av verksamheterna har dagtidstjänstgöring men på akutmottagningen finns även möjlighet till dygnetrunttjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Du kommer att få arbeta med vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Inom vissa verksamheter förekommer även receptionsarbete.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare eller vara under utbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi samt god datavana. Du har även lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Antal platser
30
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning

Upplysningar

 • AnnSofie Runesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 44 89
  E-post: AnnSofie Runesson
 • Marie Bohlin
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0455-73 53 68
  E-post: Marie Bohlin

Ansökan

Referensnummer: A836411
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.