Sjuksköterskor till Ambulansverksamhet öst och väst

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ambulansverksamheten i Blekinge står inför spännande utmaningar där nya arbetssätt skall implementeras. Idag består ambulansverksamheten av ambulanser, bedömningsbilar och lättvårdsambulanser. För att klara av att möta framtiden arbetar vi ständigt med förbättringar av den befintliga verksamheten och vi hoppas att du vill vara med och utveckla den prehospitala verksamheten i Blekinge.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha en avgörande roll för att rädda människors liv. I din roll på ambulansen arbetar du med akutinsatser när någon drabbats av olycksfall och sjukdom. Arbete sker både på plats i patienters hem, vid olycksplats samt under färden till sjukhus. I arbetet ingår även att transportera patienter mellan sjukhus eller andra vårdgivare. Inom ambulansen arbetare vi i team och i varje ambulans ska det finnas minst en sjuksköterska som utövar akutsjukvård med läkemedelshantering. Vi har påbörjat vårt arbete med att vidareutveckla ett personcentrerat förhållningssätt för att på bästa sätt möta samtliga patienter med olika tillstånd och förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning inom ambulans, akut, anestesi eller IVA. Erfarenhet av arbete inom ambulanssjukvård eller minst 2 års erfarenhet av arbete på vårdavdelning eller inom akutsjukvård krävs. Utöver ovan krävs det för att arbeta hos oss att du har: Utöver ovan krävs det för att arbeta hos oss att du har: • Minst B-körkort och högre behörighet är meriterande Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för arbetsuppgifterna, såsom förmåga att arbeta i team, flexibilitet och att arbeta med personer i utsatta livssituationer. Du behöver ha en god fysik, du kan hantera stress och trivs med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande. För att klara uppdraget som sjuksköterska inom ambulansverksamheten skall du uppfylla kraven enligt ovan. Under anställningsprocessen kommer ett fystest att genomföras och simkunnighet skall kunna intygas. Tjänstgöring enligt schema, dygnetruntverksamhet. Placering: Karlskrona eller Karlshamn. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
4
Publicerad
2021-10-05
Ansök senast
2022-01-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

 • Hanna Erixon
  Avdelningschef Ambulans väst
  Telefon: 0454-73 21 21
  E-post: Hanna Erixon
 • Camilla Andersson
  Avdelningschef Ambulans Öst
  Telefon: 0455-73 53 55
  E-post: Camilla Andersson
 • Ida Jönsson
  Vårdförbundet
  Telefon: nås via växel; 0455-73 10 00
 • Ulrika Eriksson
  Vårdförbundet
  Telefon: Nås via växel: 0455-73 10 00
 • David Petersson
  Vårdförbundet
  Telefon: Nås via växel: 0455-73 10 00
 • Markus Bergström
  Vårdförbundet
  Telefon: Nås via växel: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1059057
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?