Semestervikariat skötare natt, avdelning 21 Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner. Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar för kommunerna Karlshamn, Sölvesborg samt Olofström med ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare. Enheten består av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn och av vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlshamn och Sölvesborg, mellanvårdsmottagningar i samtliga kommuner samt ett akut- och rådgivningsteam. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Vi sätter patientens relation med personalen i främsta rummet. På vår heldygnsvård arbetar vi i vårdlag samt har fokus på anhörigarbete, det vill säga att kontakt med anhöriga sker inom två dygn och inbjudan till anhörigsamtal inom tre dygn. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Arbetsbeskrivning

Vi söker vikarierande skötare till natten sommaren 2019 . Vikariatsperioden är varierande men kan sträcka sig över två månader därutöver introduktion efter överenskommelse. Sedervanliga skötararbetsuppgifter så som psykiatriskt omvårdnadsarbete och anhörigarbete.

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Skötare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri väst
Omfattning
Heltid
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-15
Ansök senast
2019-06-02
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Cecilia Werdenfels
  Avdelningschef avd. 21
  Telefon: 0454-73 28 67
  E-post: Cecilia Werdenfels
 • Ann-Chatrin Ljunglöf
  Kommunal
  Telefon: 0454-73 28 66

Ansökan

Referensnummer: A878230
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.