Tandläkare Folktandvården Jämjö

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Vi söker en ny kollega till Folktandvården Jämjö! Hos oss arbetar personal med mångårig erfarenhet och bland tandläkarna har vi Stefan som jobbar mycket med kirurgi, Magnus som brinner för bettfysiologi samt Jeanette klinikens egna ”pedodontist”. Dessutom har vi två duktiga tandhygienister Annika och Ellinor som hjälper oss med parodvården. I teamet har vi dessutom 8 erfarna och mycket kompetenta tandsköterskor som bland annat har erfarenhet av handledning.

Arbetsbeskrivning

Ett blandat patientklientel bastandvård. Kliniken är välutrustad och nybyggd (2016). Möjlighet till att nischa sig inom ditt egna intresseområde. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandläkare, nyutexaminerad eller med tidigare erfarenhet från yrket. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för service och att du är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-03-10
Ansök senast
2021-05-09
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1013179
Ansök

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?