Undersköterska till Trossö vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Trossö vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsovalet Blekinge. På vårdcentralen är vi 25 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns 8300 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som undersköterska hos oss är varierande, oftast med ett högt tempo. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska såsom provtagning, såromläggning med registrering i RiksSår, EKG, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier, urinkateterisering, blodtrycksmottagning och undersökningar av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa förrådsmaterial samt att bemanna vår reception på vårdcentralen. I undersköterskegruppen arbetar 4 st medarbetare, varav en medarbetare ska studera till våren . Vi söker därför en undersköterska till vårt team och letar efter dig som har ett genuint intresse att hjälpa människor och alltid arbetar med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Du är trygg och van i din yrkesroll. Du bidrar till vårt goda arbetsklimat genom att vara positiv, lösningsfokuserad och samarbetsvillig med samtliga professioner. Tempot på laboratoriet är stundvis högt med mycket provtagningar, varför det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta självständigt och effektivt. Du är utbildad undersköterska, gärna med lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av laboratoriearbete (provtagning och analysera) och undersköterskemottagning på vårdcentral är meriterande. Vi är mycket måna om att hitta en kollega som passar i vårt team, därför kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval och tillsättning bland sökande sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2020-02-01 eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-11
Ansök senast
2019-12-01
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Trosso-vardcentral-Karlskrona/

Upplysningar

 • Tina Åkesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455- 73 57 63
  E-post: Tina Åkesson
 • Emma Fransson
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 57 51

Ansökan

Referensnummer: A908226
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.