Sjuksköterskor till Kirurgmottagningen i Karlskrona Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. Du kan läsa mer om oss på Instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett lärorikt och omväxlande arbete som sjuksköterska inom kirurgi, urologi och endoskopi där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Du assisterar på läkarmottagning, endoskopimottagning, har egna patientbesök och telefonrådgivning. Den administrativa delen av arbetet innehåller arbete med bokningar, remisser och väntelistor. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar. Hos oss får du möjlighet att vara del i en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat präglat av kompetens, engagemang och gemenskap. Din grundplacering är i Karlskrona med viss tjänstgöring i Karlshamn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi ser gärna att du i din yrkesroll har: • Ett starkt kvalitetstänk i ditt arbetssätt • Trivs med att arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta i team • En god social kompetens och möter alltid patienter och kollegor med ett gott bemötande och empati • Uppskattar att arbeta serviceinriktat • Ansvarstagande • Har förmåga att planera, organisera och prioritera då arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både planerad och akut verksamhet. Detta kräver att du har ett flexibelt arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete och/eller kirurgisk verksamhet, men är inget måste. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell och differentierad lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2019-10-31
Ansök senast
2019-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Annika Nilsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 45 16
  E-post: Annika Nilsson
 • Monica Olsson
  Sjuksköterska
  Telefon: 0455-73 10 00 via växel
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A912500
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.