Semestervikarie Undersköterska på Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Lyckeby vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har 12 000 listade patienter i olika åldrar. Vi är 45 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Som semestervikarierande undersköterska hos oss kommer du att ha arbetsuppgifter såsom provtagning, omläggningar av sår, EKG, audiogram, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier och undersökningar av olika slag.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är en positiv kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare är du bra på att samarbeta och har en god initiativförmåga! Vi ger dig en introduktion anpassad efter din erfarenhet. Du är utbildad undersköterska och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i primärvården är meriterande. Erfarenhet av laboratoriearbete (provtagning och analysera) behövs för att lyckas i tjänsten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat: 190610 - 190816
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2019-08-16
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-02-03
Läs mer
http://ltblekinge.se/For-vardgivare/Halsoval-Blekinge/Valbara-vardcentraler/

Upplysningar

  • Kerstin Lanér
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-735522

Ansökan

Referensnummer: A836819
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.