Leg. röntgensjuksköterskor till Röntgenavdelningen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som röntgensjuksköterska hos oss har du många varierande arbetsuppgifter, då vi roterar på de olika modaliteterna som finns. Du arbetar självständigt men ingår i ett tvärprofessionellt team med andra yrkeskategorier, kompetenser och kunskapsaspekter för att kunna genomföra ett kvalitativt och heltäckande arbete för våra patienter. Dina närmsta kollegor består av andra röntgensjuksköterskor, undersköterskor, radiologer samt administrativ personal. Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du bland annat att: • arbeta varierat med olika typer av röntgenundersökningar • rotera på de olika arbetsstationerna/maskinerna i en modern maskinpark • assistera läkare vid vissa behandlingar, till exempel vid inläggning av en njurkateter. Hos oss får du: • ett variationsrikt, spännande och utvecklande arbete med patienten i fokus • vara en del av vårt kunskapstäta team med engagerade kollegor • de bästa förutsättningarna för att få en bra start hos oss genom en omfattande individuell introduktion där du får lära dig vår maskinpark samt andra kunskaper som du behöver som röntgensjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Även du som studerar till röntgensjuksköterska och snart är klar med din utbildning är välkommen att söka detta jobb. Du som söker är en flexibel person med god samarbetsförmåga. Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer, vilket också är en central del i din roll då du har mycket kontakter och samarbete med olika kliniker och avdelningar på sjukhuset. För oss är det viktigt att hålla hög servicenivå och kvalité där vi ofta får vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du är trygg och stabil i din profession vilket krävs för att kunna fatta beslut i varierande tempo. Vidare kräver arbetet att du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål och tar ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan tillämpas. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Röntgensjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-22
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

  • Pernilla Svanberg
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 50 40
  • Helen Wilhelmsson - Emilia Ronnå
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 50 55

Ansökan

Referensnummer: A1070969
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?