Diabetessjuksköterska till Olofströms vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Olofströms vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 6200 listade patienter. Vi har en seniormottagning i angränsande lokaler samt en distriktssköterskemottagning i Kyrkhult. Vi har specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL/rökavvänjning och barnhälsovård. Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för Primärvård? Då är du varmt välkommen till vårt härliga gäng. Som sjuksköterska på vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar samt triagering med mera. Här blir du en del av ett härligt team av sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi är ca sex kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter och kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi kommer att intervjua fortlöpande - så skicka in din ansökan redan idag.

Fakta om tjänsten

Kommun
Olofström
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-15
Ansök senast
2019-05-31
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Olofstroms-vardcentral-Olofstrom/

Upplysningar

 • Morgan Bengtsson
  Avdelningschef Olofströms vårdcentral
  Telefon: 0454-73 31 63
  E-post: Morgan Bengtsson
 • Nils-Göran Persson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 31 10

Ansökan

Referensnummer: A878382
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.