Sjuksköterska till medicinmottagningen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom nära vård. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. Kliniken består av två vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar samt patientadministration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny medarbetare i vårt team av sjuksköterskor med tjänstgöring på AK-mottagningen. På AK-mottagningen arbetar du på delegation med ordinationer av blodförtunnande mediciner, registrering av provsvar och behandlingar samt rådgivning till våra patienter. Detta är framförallt ett administrativt arbete där patientkontakt i första hand sker via telefonrådgivning. Stor öppenhet finns i teamet där du alltid har en kollega att rådgöra med. Likaså har vi ett nära samarbete med läkare i de fall och i de arbetsuppgifter detta behövs. Vi har även många externa samarbetspartners tillexempel övriga specialistkliniker, vårdcentraler, kommunala sjuksköterskor med flera. Hos oss råder en öppenhet och en trevlig stämning där vi stöttar varandra och alla frågor är tillåtna. Upplärningen på AK-mottagningen sker succesivt och i nära samarbete med dina kollegor. När tiden är mogen får du delegationer för att arbeta självständigt. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds årligen deltagande på nätverksträffar för AK-sjuksköterskor i Södra Sjukvårdsregionen och därutöver utbildningsdagar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av mottagningsarbete, datasystemet System Cross samt dator- och telefonvana. Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker att ett gott bemötande är viktigt. Du bör även ha lätt för att organisera ditt arbete, fatta beslut, vara noggrann och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2020-09-24
Ansök senast
2020-10-18
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • My Almkvist
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 56 32
  • Johanna Björnstam
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A976239
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?