Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska till Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ögonkliniken är en del av Blekingesjukhuset och verksamhet finns både i Karlskrona och i Karlshamn. Vi arbetar för invånarna i Blekinge och vårt mål är att tillgodose deras behov av ögonsjukvård med god kvalitet och tillgänglighet. Vi söker nu ögonsjuksköterska alternativt sjuksköteska med grundplacering i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Vi är ett team som arbetar i en verksamhet med hög medicinsk kompetens och utveckling. Verksamheten består av två specialistmottagningar, en operationsenhet med främst inriktning kataraktkirurgi och skelningskirurgi, en operationsenhet med inriktning injektionsbehandling för patienter med förändring i gula fläcken, och en Syncentral belägen i Karlskrona. Du kommer främst arbeta på specialistmottagningen i Karlskrona. Det kan också bli aktuellt med andra uppgifter som att delta i vår injektionsverksamhet i Karlshamn. Vår målsättning är att varje medarbetare ska ha intressanta, varierande och stimulerande arbetsuppgifter inom kliniken. Du kommer arbeta med egna mottagningar och förbereda patienter inför läkarmottagningar. Du kommer också med tiden ha telefonrådgivning. Du arbetar tillsammans med övriga medarbetare för att uppnå Region Blekinges mål för ögonsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig med specialistkompetens inom oftalmologi, alternativt legitimerad sjuksköterska med ett intresse för ögonsjukvård. Du skall, om du inte är specialisterad, ha viljan att satsa på vidareutbildning till ögonsjuksköterska. Du är van att arbeta självständigt. Erfarenhet av mottagningsarbete och ögonsjukvård är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika situationer. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha förmåga att bidra till teamkänsla och vara en relationsbyggare. Vi kommer att lägga stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Ögonsjuksköterska/Oftamologassistent
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ögonkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-18
Ansök senast
2019-04-21
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Ulrica Sjöberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 51 78
 • Maria Swärdh
  Ögonsjuksköterska / Vårdförbundet
  Telefon: 0455 - 73 67 84
 • Cecilia Turner
  Ögonsjuksköterska / Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 25 88

Ansökan

Referensnummer: A851202
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.