Psykolog till Mödra- och Barnhälsovården vid BUP Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. MHV/BHV-psykologerna arbetar i nära samarbete med mödra- och barnhälsovården och har ett hälsofrämjande och förebyggande uppdrag. I Blekinge tillhör Mödra- och barnhälsovårdspsykologerna organisatoriskt Barn- och ungdomspsykiatrin och servar fem kommuner. Vår Spädbarnsverksamhet som finns inom BUP jobbar framförallt med anknytningsarbete med spädbarn och deras föräldrar. Inom MHV/BHV-psykologverksamheten i Blekinge finns för närvarande fyra psykologtjänster. Nu söker vi dig som tycker att det verkar spännande och utmanande att arbeta i en verksamhet med olika professioner där vi alla har ett stort engagemang för blivande föräldrar, små barn och deras familjer. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling inom uppdraget. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter för MHV/BHV-psykologer innebär förebyggande och hälsofrämjande arbete inom Mödra-och Barnhälsovården genom stöd/rådgivning, bedömning och korttids/behandlingsinsatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till sex år. Konsultation, handledning och fortbildning till barnmorskor/MHV och BHV-sjuksköterskor samt medverkan i metodutvecklingsarbete. Viss del av arbetstiden kan i samråd med din chef ske på distans.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog. Erfarenhet av psykologarbete vid Mödra-och barnhälsovård och angränsande verksamheter är meriterande. Utbildning i havandeskapspsykologi, konsultationsmetodik, utvecklingsbedömning, samspelsbehandling och korttidsterapi är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse, urval och intervjuer sker löpande.
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-22
Ansök senast
2021-08-29
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lars Persson
  Avdelningschef mottagning och MBHV
  E-post: Lars Persson
 • Kerstin Kruber
  MHV/BHV psykolog Karlshamn
  Telefon: 0454-73 10 32
  E-post: Kerstin Kruber
 • Donny Glimmefors
  Psykologförbundet
  Telefon: 0455-735841
  E-post: Donny Glimmefors

Ansökan

Referensnummer: A1040784
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?