Sjuksköterska till vuxenpsykiatrin Karlshamn avdelning 21

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner. Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar för kommunerna Karlshamn, Sölvesborg samt Olofström med ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare. Enheten består av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn och av vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlshamn och Sölvesborg, mellanvårdsmottagningar i samtliga kommuner samt ett akut- och rådgivningsteam. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Vi sätter patientens relation med personalen i främsta rummet. På vår heldygnsvård arbetar vi i vårdlag samt har fokus på anhörigarbete, det vill säga att kontakt med anhöriga sker inom två dygn och inbjudan till anhörigsamtal inom tre dygn. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi söker nu en sjuksköterska till avdelning 21.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom psykiatriskt omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, samordning, arbetsledning och delaktighet i verksamhetens utvecklingsarbete. Vi samverkar med vårdgrannar och prioriterar anhörigarbete. Undervisning och handledning av sjuksköterskestudenter. Arbetsuppgifterna innehåller arbete främst i heldygnsvård men även i öppenvård. Som anställd har du kontinuerlig handledning i psykiatrisk omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du är psykiatrisjuksköterska eller har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin. Utbildning till att få delegation i att utföra ECT-behandling kan bli aktuell. Vi söker dig med egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet i arbetet och känsla för professionalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och engagemang för arbete med psykiatrisk omvårdnad.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri väst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Schema: Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Schema
Dag, kväll och helg
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-17
Ansök senast
2019-08-04
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Cecilia Werdenfels
    Avdelningschef avd. 21
    Telefon: 0454-73 28 67
    E-post: Cecilia Werdenfels
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A886924
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.