Sjuksköterskor till Avdelning 49, Kirurgkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. På avdelning 49 vårdas patienter inom urologi, kärl, bröst- och endokrinologi. På avdelningen finns också Kirurgens akutvårdsavdelning. Vi erbjuder flextid, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym. Dessutom erbjuder vi introduktion med erfarna kollegor och internutbildning. Se mer av oss på Instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Att arbeta på en kirurgisk slutenvårdsavdelning innebär ofta att arbeta i ett högt tempo och att behöva ta snabba beslut. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete. Du har god hjälp av dina arbetskamrater då vi har en god sammanhållning och är ett härligt gäng. Vi arbetar långsiktigt med kompetensutveckling och för erfarna sjuksköterskor finns möjlighet att läsa till specialistsjuksköterska inom kirurgisk omvårdnad. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg och vi använder oss av individuell schemaplanering. Vi arbetar med patientens bästa i fokus och har ett stort medarbetarengagemang i avdelningens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta på en kirurgavdelning eller har en specialistutbildning inom något av våra områden så är det meriterande. Hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kirurgikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med ansökan så snart som möjligt.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
4
Publicerad
2021-08-27
Ansök senast
2021-09-30
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Christine Bernbo
    Avdelningschef avd. 49
    Telefon: 0455-73 45 42
    E-post: Christine Bernbo
  • Du når fackliga representanter via växeln
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1049549
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?