Undersköterska till Geriatrisk avd. 36

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. "Det är skitkul att jobba på avdelning 36. Man blir glad av att komma till arbetet, vi har en god sammanhållning och hjälper varandra. Det ger mig som person en glädje att få hjälpa sköra äldre." Linn, undersköterska "På avdelning 36 jobbar vi i team. Här får du en möjlighet att jobba i en nära samverkan med andra yrkeskategorier." Emelie, leg. Sjukgymnast Från och med januari 2019 är geriatriska och palliativmedicinska kliniken fristående och tillhör området Nära vård. Geriatrik innebär läran om åldrandets sjukdomar. Ju äldre du blir desto högre blir risken att drabbas av sjukdomar och kroppens egen förmåga att klara denna påfrestning minskar samtidigt som man ofta även har ett stort behov av omsorg. För att möta behovet hos akut sjuka sköra äldre vet vi att vi måste arbeta helt prestigelöst i multiprofessionella team där patienten ingår som en självklar medlem. Vi vet också att vi behöver samverka gränsöverskridande med andra aktörer då vi vårdar samma patienter. Därför ingår Geriatrikavdelning 36 sedan hösten 2019 i projektet mobil närvård som just fokuserar på att förbättra och hitta nya samverkansformer med kommun och primärvård. På avdelning 36 har vi 8 vårdplatser för geriatriska medicinpatienter och 11 vårdplatser för äldre patienter som drabbats av höftfraktur. De som drabbats av höftfraktur kommer till oss via ett snabbspår som kallas Linje 1. I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, specialistundersköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på avdelning 36 får du verkligen uppleva meningsfullhet i arbetet. Du arbetar nära patienterna i omvårdnaden tillsammans med teamet och har ett stort ansvar i bedömning och uppföljning av patientens hälsotillstånd. Du deltar i det dagliga avdelningsarbetet men vi vill också att du ska vara delaktig i att utveckla avdelningen för att kunna ge den bästa geriatriska vården för sköra äldre utifrån patientens behov. Om du har vidareutbildning inom vård av äldre kan vi även erbjuda dig utvecklande arbetsuppgifter utöver detta.

Kvalifikationer

Du är professionell och vet varför du vill arbeta just hos oss, anledningarna kan dock vara många. Du är nyfiken och vill utveckla dig själv tillsammans med andra. Som person är du nytänkande och ser utveckling som en självklar del av arbetet. Du är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från akut slutenvård eller äldrevård, kanske är du till och med specialistutbildad inom vård av äldre? Du förstår fördelarna med att samverka i team och förstår att ensam inte är stark. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-05
Ansök senast
2020-02-23
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Geriatrisk-avdelning-36-Karlskrona/

Upplysningar

 • Frode Jadbrant
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735632
  E-post: Frode Jadbrant
 • Åsa Westerberg
  Kommunal
  Telefon: 0455-7310000 kontakt via televäxel

Ansökan

Referensnummer: A932146
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.