Leg. sjukgymnast/Fysioterapeut till Ätstörningsenheten, Länsgemensam psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ätstörningsenheten ingår i länsgemensam psykiatri som finns på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Vårt upptagningsområde är hela länet. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. I teamet arbetar fysioterapeuter, psykolog, sjuksköterska, skötare med terapiutbildning specialistläkare samt kurator och dietist som är resurser till enheten. Vill du bli en av oss? Vi kan erbjuda ett spännande och intressant arbete i ett varmt och positivt arbetslag med respekt för varandras olika utbildningar och inriktningar. Vi behöver varandras kunnande för att det skall bli en bra och positiv behandling för de patienter som kommer till oss.

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut på Ätstörningsenheten träffar du patienter från åldrar 16 år och uppåt. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av självständigt patientarbete med individuella bedömningar och behandlingar som kompletteras med gruppverksamhet och teamarbete. På enheten finns även en dagvårdsverksamhet med 6 platser (plus två för enbart matstöd). Här ges olika stöd där samtliga i teamet ansvarar för verksamheten, där du kommer att vara delaktig. Du kan också få uppdrag från övriga psykiatrin BUP, mottagning och avdelningen med enskilda patientfall och bedömningar. Som fysioterapeut på Ätstörningsenheten ingår även att du kan jobba med olika gruppbehandlingar som bassängträning, Medicinsk Yoga, Basal Kroppskännedom, Mindfulness och NADA. Du kommer att ha möjlighet att delta på nätverksmöten med övriga sjukgymnaster/fysioterapeuter inom psykiatrin som jobbar med Basal Kroppskännedom för att lära och utvecklas. Utöver handledning i teamet finns det även möjlighet till handledning inom sjukgymnastik vid ätstörningar. Vår enhet har ett helhetsperspektiv, vi ser till hela patientens hälsotillstånd och livssituation. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel och att du har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Länsgemensam psykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-28
Ansök senast
2021-08-04
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1041800
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?