Distriktssköterska till Trossö vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Trossö vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 30 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 8 000 listade patienter. Här möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Trossö vårdcentral är miljöcertifierad. Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och vill vara en del av vårt härliga gäng.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är varierande och på enheten arbetar vi teambaserat . På enheten finns flertalet utvecklingsgrupper och som en i vårt team kommer du ha möjlighet att ingå i dessa. Ditt arbete kommer vara lärorikt och stimulerande och hos oss finns stor möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Sedvanliga arbetsuppgifter på läkarmottagning för distriktsköterska så som telefonrådgivning, mottagningsarbete och triagering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska med pågående vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Genom att vara flexibel och arbeta utifrån verksamhetens mål är du en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team. Samarbetsförmåga med samtliga medarbetare och externa aktörer ser vi som en självklarhet. Du bör vara ansvarstagande och van vid att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-03
Ansök senast
2021-06-30
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Trosso-vardcentral-Karlskrona/

Upplysningar

 • Tina Åkesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455- 73 57 63
  E-post: Tina Åkesson
 • Catharina Granqvist
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A1036377
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?