Tandläkare Folktandvården Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Vid Folktandvården Karlshamn arbetar 9 tandläkare, 5 tandhygienister och 16 tandsköterskor och 1 receptionist. Vi arbetar även med lustgas- och KBF-protetikbehandlingar.

Arbetsbeskrivning

Vårt arbete präglas av vår vision. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad har vi handledare som hjälper och stödjer dig i ditt arbete att utvecklas och känna trygghet som tandläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Du är positiv, engagerad och ser möjligheter. Du kan ta eget ansvar och egna initiativ. Du har lätt att samarbeta med andra. Du vill utvecklas inom din profession och som medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten på kliniken och vi söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: - Förmånlig veckoarbetstid - Ett glatt och härligt arbetslag - Rutinerade arbetskamrater - Ett variationsrikt behandlingspanorama - Goda utvecklingsmöjligheter - Egna kompetensförsörjningsmedel - God handledning - Introduktionsprogram - Massage och friskvårdsbidrag

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-29
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Jan Bläckberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 2705 , 0454-73 2708
  E-post: Jan Bläckberg
 • Inger Olsson
  Administrativ samordnare
  Telefon: 0454-73 2705, 0454-73 2728
  E-post: Inger Olsson
 • Alexandra Ioannidis Olsson
  TT
  Telefon: 0454-73 27 30
  E-post: Alexandra Ioannidis Olsson

Ansökan

Referensnummer: A1065463
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?