Sjuksköterska till Medicinkliniken avd. 9 i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu förstärka medicinavdelning 9 med en ny sjuksköterska. Avdelningen har 20 vårdplatser med inriktning palliativmedicin, lungmedicin, njure och diabetes. Det finns ett palliativt team, kopplat till avdelningen vilket vi arbetar i nära samarbete med. På avdelningen handleder vi både sjuksköterskestudenter och undersköterskeelever. Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings-och utvecklingsarbete där du har möjlighet att delta. Medicinkliniken erbjuder sina medarbetare en internutbildning med fördjupning inom de olika internmedicinska subspecialiteterna. Som ny sjuksköterska erbjuds du handledning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. För oss är det en självklarhet att du är noggrann i din sjuksköterskeroll och tar hand om patienterna utifrån deras olika behov och ger dem ett gott bemötande. Som person är du engagerad, initiativrik, stresstålig och flexibel samt öppen för nya utmaningar och möjligheter. Vi vill även att du precis som oss värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmaste chef. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-13
Ansök senast
2020-12-19
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Medicinklinik-avdelning-9-Karlshamn/

Upplysningar

 • Elisabeth Arebark
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 23 79
  E-post: Elisabeth Arebark
 • Tobias Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 23 74
  E-post: Tobias Olsson

Ansökan

Referensnummer: A979665
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?